Raskausjooga

Raskausjoogaharjoitus vahvistaa kehoasi, valmistelee kehoasi ja mieltäsi hiljalleen synnytykseen ja samalla luo hyvät olosuhteet synnytyksestä palautumiselle.  Tunneilla tekemämme hengitys- ja rentoutusharjoitukset lievittävät stressiä sekä auttavat odottavaa äitiä tasapainottamaan mieltä ja väsymystä. Monet odottavat äidit ovat kokeneet saavansa joogasta apua selkäkipuihin, raskauspahoinvointiin, turvotukseen, uniongelmiin, närästykseen ja muihin oireisiin. Raskausjoogatunneilla tapaat muita odottavia äitejä, ja tunnit ovatkin hyvä paikka rakentaa uusia ystävyyssuhteita. 

Raskausjoogatunneilla teemme rauhallisia ja kevyitä hathajoogaan perustuvia harjoituksia, jotka soveltuvat raskaana oleville. Joogaohjaajamme auttaa sinua luomaan juuri sinun raskauskolmanneksellesi oikeanlaisen harjoituksen. 

 Raskausjooga on monelle odottavalle äidille ensikosketus joogaan. Tunneillamme ei siis tarvita aiempaa kokemusta joogasta. Tuemme odottajia löytämään itselle sopivan joogaharjoituksen, sillä vaihtoehtoja asentoihin on monia. Harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. 

Pysy kuulolla kevään aikatauluista ja tilaa meidän uutiskirje täältä.