Tens-vuokraus

tens vuokraa helsinki Luna mama

Elle Tens

Elle Tens -laite on tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen.

39,00 € 

(sis. ALV 24 %) / 4 viikkoa

Elle Tens -laitteen vuokraus Luna Mamalta on edullista ja helppoa. Nouto Laajasalosta (Helsinki) tai postituksella kaikkialle Suomeen.

⭐⭐⭐⭐⭐

100% asiakkaistamme suosittelee

Tens-laite (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) lähettää selkään kiinnitettävien elektrodien kautta sähköimpulsseja, jotka heikentävät kiputuntemuksen välittymistä elimistössä ja auttavat kehoasi vapauttamaan endorfiineja, joilla on kipua lieventävä vaikutus. Elle Tens -laite on suunniteltu synnytykseen, ja siinä on supistusnappi.

Elle Tens -laitteen hyödyt
 • Tehokas lievittämään synnytyskipua
 • Helppokäyttöinen & pienikokoinen
 • Turvallinen sinulle ja vauvalle
 • Voit vapaasti liikkua Tensin kanssa, sen voi ripustaa kaulaan roikkumaan.
 • Parhaan hyödyn saat, kun otat Tensin käyttöön jo kotona.
 • Helpottaa oloasi matkalla synnytyssairaalaan. «Automatkan pelastaja!«
 • Tensin kanssa pystyt todennäköisesti olemaan pidempään kotona supistusten kanssa, mikä edesauttaa synnytyksen luonnollista etenemistä.
Vuokrapakettiin kuuluu 
 • Elle Tens -laite
 • 4 kpl uusia elektrodeja
 • 3 kpl johdinta (2 käyttöön ja 1 varajohdin)
 • Paristot ja varaparistot
 • Kantopussi, kaulanauha ja käyttöohjeet
 • Saat käyttöösi maksuttoman videomateriaalin Tens-laitteen käytöstä sekä opastan tarvittaessa laitteen käyttöön henkilökohtaisesti noudon yhteydessä tai videopuhelulla.

Tens-laite kannattaa ottaa käyttöön heti synnytyksen alkuvaiheessa eli jo kotona ollessasi, jolloin saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Voit jatkaa Tens-laitteen käyttöä matkalla synnytyssairaalaan sekä synnytyssairaalassa.

Vuokra-aika on 4 viikkoa (h38-42). Palautus sovitaan joustavasti, kun olette kotiutuneet sairaalasta.

Tens-laitteen voi noutaa kotoamme Laajasalosta (Helsinki) tai voin postittaa laitteen kaikkialle Suomeen (postikulut 6,90 € + asiakas maksaa lisäksi myös palautuksen postikulut 6,90 €). Jos haluat laitteen vuokralle 5 viikoksi jo h37 lähtien, hinta 43 € (sis. ALV 24 %) / 5 viikkoa.

Varaa oma Elle Tens -laitteesi hyvissä ajoin, sillä laitteet ovat kysyttyjä!
luna mama helsinki
Luna Mama
mom, baby & beyond

100% asiakkaistamme suosittelee Tens-laitteen vuokrausta Luna Maman

Asiakaspalautteita

Valorado con 5 de 5
5100%
40%
30%
20%
10%
Valorado con 5 de 5

Tens-laitteen apu oli toisessa synnytyksessäni valtava, joten oli selvää, että haluan sen tähän kolmanteenkin synnytykseen. Luna Mamalta sain laitteen vuokraukseen ja käyttöön hyvät ohjeet sekä sydämellisen asiakaspalvelun. Synnytyksessä tensiä käyttäessä tuli olo, että Luna Mamakin on mukana tsemppaamassa. 😊 Suosittelen ehdottomasti Tens-laitetta ja Luna Mamaa sen vuokraukseen!

Avatar para Sonja
Sonja
Valorado con 5 de 5

Tens-laitteen vuokraus Luna Maman kautta meni todella sujuvasti ja helposti. Anu vastasi viesteihin nopeasti ja ystävällisesti, laitteen haku ja palautus järjestyivät joustavasti ja laitteen käyttöä koskevat ohjevideot olivat selkeät ja hyödylliset. Luna Mamasta välittyi sydämellinen ja asiantunteva palvelu <3 Suosittelen ehdottomasti vuokraamaan Tensin synnytykseen!

Avatar para Eila
Eila
Valorado con 5 de 5

Tens laitteen vuokraus sujui ongelmitta Luna Maman kautta. Noudon ja palautuksen sopiminen oli joustavaa ja saatu palvelu oli ylipäänsä tosi ystävällistä. Tens laitteesta oli kovasti hyötyä synnytyksessä, voin suositella sitä kaikille!

Avatar para Julia
Julia
Valorado con 5 de 5

Pääsin tens-laitteen ansiosta synnytyskuplaan, ja käytin sitä lähes koko nopeasti edenneen synnytykseni ajan. Aivan mieletön kivunlievittäjä, jota ilman en osaa edes kuvitella synnyttäväni.

Tens-laitteen vuokraus Luna Maman ja Anun avulla sujui todella vaivattomasti. Anun välitön, lämmin ja nopea viestintänsä ja aito odotuksessa mukana eläminen tekivät Tens-laitteen vuokraamisesta tärkeän ja positiivisen palasen synnytykseen valmistautumisessani. Vuokraaminen oli joustavaa ja erittäin helppoa. Kiitos vielä Anu!

Avatar para Minna, ensisynnyttäjä
Minna, ensisynnyttäjä
Valorado con 5 de 5

Laitteesta jäi todella miellyttävä kokemus ja ottaisin sen varmasti uudelleen käyttöön, jos joskus vielä toiste synnyttäisin! Käyttö oli helppoa tekemiesi videoiden avulla. Olin katsonut videot ennakkoon ja sain keskellä yötä laitteen toimintakuntoon vain muistelemalla videoiden sisältöä. Kiitos siis hyvästä kokonaisuudesta myös ohjauksen osalta.

Avatar para Heidi
Heidi
Valorado con 5 de 5

Iso kiitos tens-laitteen vuokrauksesta! Vuokraus oli helppoa ja ystävällistä ja ohjeet vuokrausta varten olivat selkeät 🙂 Myös itse Tens-laitteen käyttö oli helppoa, kun Anu oli tehnyt videot sen käytöstä, tarvitsi katsoa vain ne 🙂

Itse Tens-laitetta suosittelen lämpimästi, siitä oli ehdottomasti hyötyä supistusten kestämisessä.

Avatar para Jasmin
Jasmin
Valorado con 5 de 5

Tens-laitteen vuokraaminen Luna Mamalta oli todella helppoa. Anu vastasi viesteihin viipymättä ja lähestyi aina lämmöllä. Tens-laitteen nouto Laajasalosta oli helppoa ja joustavaa. Luna Maman tutorial-videot Tens-laitteen käytöstä oli todella kattavat ja auttoi itseä laitteen käyttöön ottamisessa. Suosittelen täydellä sydämellä Luna Mamalta laitteen vuokrausta. 😊

Avatar para Hannastiina
Hannastiina
Valorado con 5 de 5

Kiitos paljon Tens-laitteen lainasta❤ Tens-laitteesta oli suuri apu synnytyksessäni, olin aivan «koukussa» siihen ja kerrankin osasin käyttää sitä kunnolla oikein (kiitos sinun videoiden). Muuta en alussa sitten tarvinnutkaan musiikin ja jumppapallon lisäksi. Viides lapsemme syntyi lopulta veteen, ja kaikki sujui niin hienosti ja lääkkeettömästi. Synnytykseni loppuun eli ammeeseen saimme vielä kätilön, joka on auttanut maailmaan 2 muutakin lastani, ihan uskomaton säkä tässäkin. Suosittelen lämpimästi Luna Maman Tens-vuokrauspalvelua.

Avatar para Rikka
Rikka