Hoidot

Naisen keho ja mieli käyvät läpi paljon muutoksia raskausaikana valmistautuen tulevaan synnytykseen ja äidiksi kasvamiseen. Raskaushieronta auttaa äitiä vapauttamaan kehon jännitystiloja, lievittämään kipuja sekä rentoutumaan raskausajan muutosten edessä.

Synnytyksen jälkeinen hieronta nopeuttaa synnytyksestä palautumista ja siinä keskitytään hoitamaan juuri niitä kehon jännitystiloja, joita äiti kokee itsellään olevan. Raskausaika on rasittanut kehoa, etenkin vatsan, alaselän ja lantion aluetta, ja niska-hartiaseutu voi olla kipeä epäergonomisista imetysasennoista ja vauvan nostelusta johtuen. Synnytyksen jälkeisiä lihasjännityksiä voidaan lievittää hieronnan avulla. Hoidon tavoitteena on tukea myös mielen tasapainoa ja rentouttaa äitiä, sillä äidiksi kasvaminen on yksi mullistavimpia asioita naisen elämässä.

Tekemämme hieronnat perustuvat perinteisen thaimaalaisen lääketieteen hierontatekniikoihin, joilla on merkittäviä terapeuttisia terveysvaikutuksia (thaihieronta). Tämä tuhansia vuosia vanha hierontatekniikka stimuloi meridiaaneja, kehon energiakanavia. Thaihieronta sisältää energisoivia, hitaita painalluksia, joita hierojamme tekee käsien, peukaloiden, kyynärpäiden ja jalkojen avulla, sekä passiivisia venytyksiä. 

Hieronta tehdään lattialla futon-tyyppisellä patjalla. Hoito toteutetaan vaatteet päällä, joten otathan mukaan väljät, mukavat vaatteet, esimerkiksi urheiluvaatteet.

Luna Maman kaikki hoidot toteuttaa thaihierojamme Richard, joka on erikoistunut raskaushierontaan, synnytyksen jälkeiseen hierontaan sekä Woman Care -hoitoihin.

Koronavirustilanteen vuoksi meillä ei valitettavasti ole toimitilaa vuokralla Helsingin keskustassa. Teemme hieronnat ainoastaan kotikäynteinä. 

Hintamme sisältävät matkakulut Helsingissä. Helsingi ulkopuolelle matkustettaessa perimme matkakulut 0,43 € / km (lähtöpaikkana Laajasalo).

Raskausajan hieronta luna mama

Raskaushieronta

Raskaushieronta lievittää erilaisia kehon jännitystiloja ja kipuja, joita saattaa syntyä raskauden edetessä. Raskaushieronta on turvallinen ja rentouttava hoito odottaville äideille.

synnytyksen jälkeen hieronta helsinki

Synnytyksen jälkeen

Synnytyksen jälkeinen hieronta tukee äitiä synnytyksestä palautumista ja tasapainottaa mieltä. Hoidon aikana koko keho painellaan lämpimillä yrttihaudenyyteillä.

isälle hieronta luna mama

Isälle

Tarjoamme isälle/kumppanille thaihierontaa ja thaijalkahierontaa erikoishintaan äidin hieronnan yhteydessä!

luna woman care

Luna Woman Care ©

Luna Woman Care -hoidot on suunnattu erityisesti naisille helpottamaan kuukautiskipuja tai vaihdevuosioireita.

vauvahieronta helsinki luna mama

Vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta helpottaa perheen pienimpien vatsavaivoja, vähentää levottomuutta ja rauhoittaa öitä.