fbpx

Valmistaudu imetykseen - nyt imetysohjauspaketti etuhintaan!​

Säästä 10 %

IMETYSOHJAUS

Imetys on luonnollinen tapa ruokkia vauva, mutta aina imetys ei kuitenkaan suju helposti ja luonnollisesti. Imetyspulmat voivat alkaa jo aivan ensimetreillä synnytyksen jälkeen, tai joskus ongelmia ilmenee vasta myöhemmin vauvan kasvaessa esimerkiksi rintaraivareiden ja rinnalta kieltäytymisen muodossa. Helpottavaa on, että moniin imetyspulmiin löytyy ratkaisu. Imetysongelmien kanssa ole siis hyvä jäädä yksin, vaan kannattaa ajoissa pyytää apua imetykseen perehtyneeltä ammattilaiselta. 

 Imetysohjaukseen voit hakeutua, jos esimerkiksi kohtaat kipua imettäessä, epäilet maidon riittävyyttä tai vauvan käytös rinnalla mietityttää sinua. Tavoitteemme on, että käyntimme aikana äiti saa näyttöön perustuvaa tietoa, tukea ja käytännön vinkkejä imetyshaasteeseensa sekä äiti tuntee itsensä kuulluksi, voimaantuneeksi ja hänen luottamuksensa omaan itseensä on kasvanut.  

 Imetysohjaus toteutetaan kotikäynti, jonka aikana voimme yhdessä etsiä ratkaisuja imetyshaasteisiin oman kodin rauhassa. Jokainen imetysohjauskäyntimme sisältää myös henkilökohtaisen kirjallisen imetyssuunnitelman, josta äidin ja muun perheen on helppo tarkistaa seuraavat askeleet.  

 Joskus imetyspulmat ilmaantuvat äkillisesti, ja kaipaat apua pikaisesti. Pyrimme olemaan saatavilla nopeallakin aikataululla, joten otathan rohkeasti yhteyttä.  

 • Imetysohjaus 100 € / 1,5 h (ensikäynti) 
 • Jatkokäynti 80 € / 60 min 

Hintamme sisältävät matkakulut seuraaville alueille: Herttoniemi, Herttoniemenranta, Roihuvuori, Laajasalo ja Jollas. Tämän alueen ulkopuolelle matkustettaessa perimme matkakulut 0,43 € / km (lähtöpaikkana Laajasalo).

imetysohjaus helsinki

Imetysohjauspaketti

Paketti on tarkoitettu eritysesti niille äideille, jotka toivovat voivansa imettää ja jonka aiemmat imetykset ovat syystä tai toisesta päättyneet ensimetreille. Ennen synnytystä kartoitamme yhdessä tilanteenne ja teemme henkilökohtaisen imetyssuunnitelman.

Imetysohjauspaketti sisältää:

 • 1 tapaaminen (1h) ennen synnytystä, jonka aikana kartoitamme tilanteenne
 • Henkilökohtainen imetyssuunnitelma
 • 2 ihmetysohjauskäyntiä (60 min) synnytyksen jälkeen sovittuna ajankohtana
 • Lisäksi tarjoamme jatkuvan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. 

 190 € 

Imetysvalmennus

Imetykseen on hyvä perehtyä jo raskausaikana, sillä ensimmäinen imetys tapahtuu yleensä jo synnytyssalissa. Hyvät perustiedot edesauttavat imetyksen onnistumista. Imetysvalmennus syventää kunnallisessa perhevalmennuksessa saatavaa imetystietoutta. Tarjoamamme henkilökohtainen imetysvalmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Puoliso tai tukihenkilö on lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseen, sillä heidän antama tuki imetyksen onnistumiselle on korvaamaton.

Imetysvalmennuksen aikana käymme läpi esimerkiksi seuraavat teemat:

 • Imetyksen hyödyt ja uusimmat imetyssuositukset
 • Ensi-imetys ja imetyksen käynnistyminen
 • Vinkkejä maidonnostatukseen
 • Yleisimmät imetysasennot – ja voimme myös harjoitella niitä kodin rauhassa
 • Vauvan oikea ote rinnasta
 •  Vauvantahtinen imetys
 • Yleisimmät imetyshaasteet

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva imetysvalmennus. Imetysvalmennus voidaan tarvittaessa järjestää myös englanniksi tai espanjaksi.

100 € / 2h