Valmistaudu imetykseen - nyt imetysohjauspaketti etuhintaan!​

Säästä 10 %

IMETYSOHJAUS

Imetys on luonnollinen tapa ruokkia vauva, mutta aina imetys ei kuitenkaan suju helposti ja luonnollisesti. Imetyspulmat voivat alkaa jo aivan ensimetreillä synnytyksen jälkeen, tai joskus ongelmia ilmenee vasta myöhemmin vauvan kasvaessa esimerkiksi rintaraivareiden ja rinnalta kieltäytymisen muodossa. Helpottavaa on, että moniin imetyspulmiin löytyy ratkaisu. Imetysongelmien kanssa ole siis hyvä jäädä yksin, vaan kannattaa ajoissa pyytää apua imetykseen perehtyneeltä ammattilaiselta. 

Olen imetysohjaaja (WHO) ja terveydenhoitaja. Olen päässyt tukemaan perheitä imetyksessä niin työssäni äitiys- ja lastenneuvolassa kuin näin yksityisenä imetysohjaajana. Jokaisen imetysohjauskäynnin tavoitteena on päästä pohtimaan kiireettömästi imetyksenne haasteita ja ratkaisuja niihin.

Imetysohjauskäynnit toteutetaan kotikäynti, jonka aikana voimme yhdessä etsiä ratkaisuja imetyshaasteisiin oman kodin rauhassa. 

Imetysohjaukseen voit hakeutua, jos esimerkiksi kohtaat kipua imettäessä, epäilet maidon riittävyyttä tai vauvan käytös rinnalla mietityttää sinua. Tavoitteeni on, että käynnin aikana saat näyttöön perustuvaa tietoa, tukea ja käytännön vinkkejä imetyshaasteeseensa sekä tunnet itsensi kuulluksi, voimaantuneeksi ja luottamuksesi omaan itseensi on kasvanut.  

Joskus imetyspulmat ilmaantuvat äkillisesti, ja kaipaat apua pikaisesti. Pyrin olemaan saatavilla nopeallakin aikataululla, joten otathan rohkeasti yhteyttä.  

 • Imetysohjaus 100 € / 90 min (ensikäynti) (sis. ALV 24 %)
 • Jatkokäynti 80 € / 60 min (sis. ALV 24 %)

Hinta sisältää matkakulut Helsingissä. Tämän alueen ulkopuolelle matkustettaessa perin matkakulut 0,43 € / km (lähtöpaikkana Laajasalo).

imetysohjaus helsinki

"Valmistaudu imetykseen" -paketti

Paketti on tarkoitettu eritysesti niille äideille, jotka toivovat voivansa imettää ja jonka aiemmat imetykset ovat syystä tai toisesta päättyneet ensimetreille. Ennen synnytystä kartoitamme yhdessä tilanteenne ja teemme henkilökohtaisen imetyssuunnitelman. Pakettiin kuuluu 2 imetysohjauskäyntiä synnytyksen jälkeen sekä jatkuvan tuen puhelimitse tai sähköpostitse.

Imetysohjauspaketti sisältää:

 • 1 tapaaminen (1h) ennen synnytystä, jonka aikana kartoitamme yhdessä tilanteenne ja toiveenne tulevasta imetyksestä
 • Henkilökohtainen imetyssuunnitelma
 • 2 ihmetysohjauskäyntiä (60 min) synnytyksen jälkeen sovittuna ajankohtana
 • Lisäksi tarjoan jatkuvan tuen puhelimitse tai sähköpostitse. 

 190 € (sis. ALV 24 %)

Imetysvalmennus raskausaikana

Imetykseen on hyvä perehtyä jo raskausaikana, sillä ensimmäinen imetys tapahtuu heti synnytyksen jälkeen. Hyvät perustiedot edesauttavat imetyksen onnistumista. Imetysvalmennus syventää kunnallisessa perhevalmennuksessa saatavaa imetystietoutta. Tarjoamani henkilökohtainen imetysvalmennus räätälöidään aina sinun tarpeiden mukaan. Puoliso tai tukihenkilö on lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseen, sillä heidän antama tuki imetyksen onnistumiselle on korvaamaton.

Imetysvalmennuksen aikana käymme läpi esimerkiksi seuraavat teemat:

 • Imetyksen hyödyt ja uusimmat imetyssuositukset
 • Ensi-imetys ja imetyksen käynnistyminen
 • Vinkkejä maidonnostatukseen
 • Yleisimmät imetysasennot – ja voimme myös harjoitella niitä kodin rauhassa
 • Vauvan oikea ote rinnasta
 •  Vauvantahtinen imetys
 • Yleisimmät imetyshaasteet

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva imetysvalmennus. Imetysvalmennus voidaan tarvittaessa järjestää myös englanniksi tai espanjaksi.

150 € / 2h (sis. ALV 24 %)