Hyvinvointia vauva-arjen keskelle? Tilaa meiltä sinulle räätälöity kotiohjelma.

KOTIOHJELMA

Kaipaatko hetken itsellesi vauva-arjen keskellä? Haluatko eroon stressistä tai selkäkivuista, saada kentien itsevarmuutta tai keinoja rentoutua? Tuntuuko, että haluat syventää joogaharjoitustasi? Kerro meille, millaisiin vaivoihin haluaisit helpotusta ja paljonko sinulla on aikaa päivittäiseen harjoitukseen, niin räätälöimme sinulle henkilökohtaisen joogaohjelman, jonka voit tehdä päivittäin oman kotisi rauhassa.  

Yksi joogan perustavoitteista on saada oppilas luomaan vahva kotiharjoitus, ja voimme tukea sinua kotiohjelman muodossaHarjoituksen pituus valitetaan sinulle sopivaksi: harjoituksen ei tarvitse olla tunninkaan pituinen, vaan se voi kestää vain 15 minuuttia – kunhan harjoituksen toistaa päivittäin. Ideana on tehdä samaa harjoitusta vähintään 40 päivää peräkkäin, jolloin joogan terapeuttiset hyödyt tulevat näkyviin.  

Suosittelemme kotiharjoituksen luomista erityisesti pikkuvauva-arjen keskelle. Sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta päästä joogatunnille päivittäin, ja kotiharjoituksen avulla voit pitää huolta kehostasi ja mielestäsi. Voit tehdä kotiharjoituksen omassa tahdissasi kotona, joko vauvan kanssa tai ajoittaa sen vauvan päiväuniaikaan. 

Kotiohjelma sisältää:

  • Tilanteesi kartoitustapaaminen (60 min)
  • Henkilökohtainen joogaohjelma «yksityiskohtaisine ohjeineen»
  • Lisäksi ohjelman ohjaaminen kotonasi (kokonaiskesto noin 1,5h) 

 120 € 

Kotiohjelma on myös loistava lahjaidea läheiselle.