Äiti-vauvajooga

Äiti-vauvajooga

Äiti-vauvajooga tukee äitiä raskaudesta ja synnytyksestä palautumisessa, lisää tietoisuutta omasta kehosta ja siten myös herkistää äitiä vauvan tarpeille. Tekemämme joogasarja hoitaa selkää ja hartiaseutua, vahvistaa kehoa ja lisää liikkuvuuttaLisäksi hengitys- ja rentoutusharjoitukset auttavat äitiä tasapainottamaan mieltä ja väsymystä. Aiempaa kokemuksta joogasta ei tarvita. Harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaenÄiti-vauvajoogaan voit tulla synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen, kun lääkäri on antanut luvan liikunnan harrastamiseen. 

Joogatunti luo vauvoille ihanteellisen ympäristön tutkia omaa kehoaan sekä harjoitella vuorovaikutusta äidin ja ympäröivän maailman kanssa. Vauvat voivat olla äidin lanteilla soturi-asennossa, harjoitella päinmakuulla kobra-asentoa, äidit voivat kutitella heitä eteentaivutuksissa... Näillä tunneilla tarkoituksena on, että sekä vauva että äiti pääsevät nauttimaan ja pitämään hauskaa yhdessä.  

Tunnit toteutetaan vauvantahtisesti: voit imettää ja syöttää vauvaa tarpeen mukaan ja jos tunti osuu vauvan päiväuniaikaan, vauva voi nukkua oman viltin päällä äidin tehdessä joogaharjoituksen. Tunneille voi vauvan kanssa tulla myös puoliso, isovanhempi tai vaikka kummitäti.  

Yksityistunnit oman kotisi rauhassa sinulle ja vauvalle 60 € / 60 min

Pysy kuulolla kevään aikatauluista ja tilaa meidän uutiskirje täältä.