fbpx

Tens-vuokraus


tens vuokraa helsinki Luna mama

Elle Tens

39,00 € (sis. ALV 24 %) / 4 viikkoa

Elle Tens -laitteen vuokraus Luna Mamalta on edullista ja helppoa. Nouto Laajasalosta (Helsinki) tai postituksella kaikkialle Suomeen.


varaa omasi

Elle Tens -laite on tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen. Tens-laite (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) lähettää selkään kiinnitettävien elektrodien kautta heikkoja sähköimpulsseja, jotka heikentävät kiputuntemuksen välittymistä elimistössä ja auttavat kehoasi vapauttamaan endorfiineja, joilla on kipua lieventävä vaikutus.

Elle Tens -laitteen hyödyt

 • Tehokas lievittämään synnytyskipua
 • Lääkkeetön vaihtoehto kivunlievitykseen
 • Helppokäyttöinen & pienikokoinen
 • Turvallinen sinulle ja vauvalle
 • Voit vapaasti liikkua laitteen kanssa, sen voi ripustaa vaikka kaulaan roikkumaan
 • Voit käyttää laitetta jo kotona ollessasi ja matkalla synnytyssairaalaan
 • Laitteen ansiosta pystyt todennäköisesti olemaan pidempään kotona supistusten kanssa

Tens-laite kannattaa ottaa käyttöön heti synnytyksen alkuvaiheessa eli jo kotona ollessasi, jolloin saat siitä parhaan mahdollisen avun. Voit jatkaa Tens-laitteen käyttöä matkalla synnytyssairaalaan sekä synnytyssairaalassa.

Vuokra-aika on 4 viikkoa (h38-42). Palautus sovitaan joustavasti, kun olette kotiutuneet sairaalasta.

Tens-laitteen voi noutaa kotoamme Laajasalosta (Helsinki), tai voin postittaa laitteen kaikkialle Suomeen (postikulut 11,80 €, palautus sisältyy aina hintaan). Jos haluat laitteen vuokralle jo h37 lähtien, hinta 43 € (sis. ALV 24 %) / 5 viikkoa.

Vuokrapakettiin kuuluu Elle Tens -laite, 4 kpl uusia elektrodeja, 3 kpl johdinta (2 käyttöön ja 1 varajohdin), paristot ja varaparistot, kantopussi, kaulanauha ja käyttöohjeet. Saat käyttöösi maksuttoman videomateriaalin Tens-laitteen käytöstä sekä opastan tarvittaessa laitteen käyttöön henkilökohtaisesti noudon yhteydessä tai videopuhelulla.

Varaa oma Elle Tens -laitteesi hyvissä ajoin, sillä laitteet ovat kysyttyjä!

muut tuotteet


gua sha

Gua sha -kampa

4,00 € (sis. ALV 24 %) / 4 viikkoa

Vuokraa Gua sha -kampa synnytykseen edullisesti Luna Maman kautta. Nouto Laajasalosta (Helsinki) tai postituksella.


varaa omasi

Gua sha on ihana lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen sekä hemmotteluun jo raskausaikana. Suosittelen gua sha -kamman vuokraamista h38 lähtien, jolloin yläselän gua sha -hieronnalla voi lempeästi alkaa käynnistellä synnytystä kotona. Gua sha -hoito lisää oksitosiinin, hyvänolon hormonin eritystä, mikä on olennainen osa synnytyksen käynnistymistä luonnollisesti.

Synnytyksen aikana puoliso, doula tai kätilö voi raapia alaselkää ja lantiota gua sha -kammalla, mikä rentouttaa ja lievittää synnytyskipua.

Gua sha on perinteinen kiinalainen hoitomuoto, jossa ihoa ns. ”kammataan” gua sha -kammalla ylhäältä alaspäin suuntautuvilla liikkeillä. Gua sha on kiinan kieltä ja tulee kahdesta sanasta: gua tarkoittaa raapimista ja sha puolestaan punaista jälkeä tai hiekkaa.

Gua sha -hoito:

 • Rentouttaa ja lisää oksitosiinin eritystä
 • Edistää synnytyksen käynnistymistä luonnollisesti
 • Lievittää synnytyskipua
 • Synnytyksen jälkeen edistää maidon nousua
 • Hierontatekniikka on helppo oppia
 • Erinomainen keino puolisolle osallistua raskausaikaan ja synnytykseen

Iholle on hyvä laittaa öljyä, esimerkiksi hierontaöljy tai kookosöljy toimii hyvin, ja ihoa ns. raavitaan kammalla napakasti – mutta hoito ei kuitenkaan saa tuntua kivuliaalta. Hieronnasta voi tulla punoitusta ja jopa pieniä verenpurkauman jälkiä ihoon, jotka häviävät yleensä muutaman päivän kuluessa. Hoito on tehokas ja rentouttava, ja synnytystukihenkilön on helppo oppia guasha-hierontatekniikka.


tens elektrodit

Elle TENS -ELEKTRODIT

12,00 € (sis. ALV 24 %)

OSTA Elle Tens -elektrodit (50×90 mm) 4kpl/pss

Nouto Laajasalosta (Helsinki) / postitus (kirjeenä 1,85 €)


osta

Elle Tens -elektrodit ovat laadukkaita, uudelleenkiinnittyviä, ja ne sopivat toistuvaan käyttöön, kunhan ne asettaa aina puhtaalle ja kuivalle iholle. Liimapinta säilyy parhaiten, kun ne kiinnittää puhtaalle, kuivalle iholle ja ne liimaa käytön jälkeen takaisin paketin mukana tulleeseen kirkkaaseen muoviin.

Pakkaus sisältää elektrodit (4kpl 50×90 mm), jotka ovat yhteensopivat Elle Tens -laitteeseen.

Huomaathan, että vuokraamamme Elle Tens -laitteet sisältävät aina uudet, henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut elektrodit (4 kpl). Jos haluat ostaa ns. harjoituselektrodit, voit ostaa ne erikseen tästä.

Jos vuokraat tai ostat Tens-laitteen muualta, kannattaa varmistaa, kuuluuko siihen uudet elektrodit. Jos tarvitset uudet / ylimääräiset elektrodit, voit ostaa ne myös näin erikseen.

Postikulut: 1,85 € (kirjeenä).


Belly bind vuokraa

Belly Bind

25,00 € (sis. ALV 24 %)

Vuokraa Bengkung Belly Bind -liina synnytyksestä palautumiseen edullisesti. Hinta sisältää yksilöllisen ohjauksen liinan sitomiseen.

Vuokra-aika: 4 viikkoa

Lisäviikot:  5 €/viikko (sis. ALV 24 %)


varaa omasi

Bengkung Belly Bind – perinteinen malesialainen menetelmä synnytyksestä palautumiseen. Synnyttäneen äidin vatsan sitominen on olennainen osa synnytyksestä palautumista monissa kulttuureissa.

Vatsan sitomisella on monia hyötyjä:

 • Kiinteyttää vatsaa ja lantiota
 • Auttaa sisäelimiä palautumaan synnytyksen jälkeen takaisin oikeille paikoilleen ja oikeaan kokoonsa
 • Auttaa erkaantuneita vatsalihaksia palautumaan takaisin yhteen
 • Ennaltaehkäisee selkävaivoja
 • Muistuttaa säilyttämään hyvän ryhdin imettäessä ja vauvaa kannettaessa
 • Lievittää jälkisupistuksia ja voi lyhentää jälkivuodon kestoa

Yhden koon liina sopii jokaiselle. Liina on 13 metriä pitkä, ja se sidotaan lantiolta rintojen alle, jolloin tuki tulee koko keskivartalon alueelle. Liinan kireyttä voi säätää itse kehosi tuen tarpeen mukaan, ja voit esimerkiksi sitoa sen joltakin kohdalta tiukemmalle ja toiselta löysemmälle. Jos liinan sidonta tuntuu jostain syystä epämukavalle, esimerkiksi tunnet paineentunnetta lantionpohjassa, on liina hyvä ottaa pois ja kokeilla myöhemmin uudelleen.

Liinan käytön voi aloittaa ihanteellisesti 5 päivän kuluttua normaalista alatiesynnytyksestä tai kun se tuntuu äidistä sopivalle. Jos sinulle on tehty sektio, on hyvä odottaa ainakin 6 viikkoa ennen liinan käyttöä.

Liinaa suositellaan käytettävän ensimmäiset 40 vuorokautta ja mahdollisesti pidempäänkin. Liinan tulisi olla päällä vähintään 10 tuntia päivittäin, jotta siitä saa suurimman hyödyn. Suosittelemme käyttämään liinan alla esimerkiksi toppia, jossa ei ole nappeja tai vetoketjua, jottei se hierrä. Jos imetät, paidan olisi hyvä olla myös imetykseen soveltuva, esimerkiksi imetystoppi.

Liinan voi pestä 60 asteessa. Liina on 100 % puuvillaa.


Instagram


Facebook