JOOGA

Ohjaamamme joogatunnit perustuvat hathajoogaan. Hathajooga on rauhallista ja lempeää joogaa, joka sopii kaikilleHathajoogatunneilla tehtävät joogan perusliikkeet eli asanat vahvistavat kehoa, rauhoittavat mieltä ja lisäävät notkeuttaHathajoogan tavoitteena on löytää kehon ja mielen tasapaino sekä keskittyä nykyhetkeen. 

Jokainen tunti rakentuu alkulämmittelyistä, aurinkotervehdysten sarjasta (Surya Namaskar), asanaharjoituksesta ja loppurentoutuksesta. Asanat tehdään hengityksen tahdissa, ja yhdessä asanassa viivytään yleensä muutaman minuutin ajan. 

Hathajooga sopii aloittelijoille sekä aiemmin jooganneille. Tuemme osallistujia löytämään itselleen sopivan joogaharjoituksen, sillä vaihtoehtoja asentoihin on monia. Ohjaajamme on perehtynyt raskaus- ja synnytyksen jälkeisen joogan ohjaamiseen. Suosittelemme, että et syö isoa ateriaa kahteen tuntiin ennen joogatuntia. 

Joogatuntimme ohjaa sertifioitu hathajoogaohjaaja Anu Tyvijärvi (RYT200). Anu on käynyt lisäksi myös raskausjooga ja synnytyksen jälkeisen joogan ohjaajakoulutuksen.

Pysy kuulolla kevään aikatauluista ja tilaa meidän uutiskirje täältä. 

Raskausjooga luna mama

Raskausjooga

Raskausjooga vahvistaa kehotietoisuuttasi, valmistelee kehoasi ja mieltäsi synnytykseen sekä tutustuttaa sinut hengityksen rauhoittavaa voimaan.

äiti-vauvaryhmä

Äiti-vauvajooga

Äiti-vauvajooga tukee raskaudesta ja synnytyksestä palautumista. Harjoitus toteutetaan aina omaa kehoa kuunnellen.

Perusta oma ryhmäsi

Kokoa ryhmä muita odottajia tai äitejä ja vauvoja, ja tulen pitämään teille oman tunnin esimerkiksi olohuoneessasi.

Kotiohjelmat luna mama

Kotiohjelmat

Haluatko päivittäisen joogahetken vauva-arjen keskelle? Teemme sinulle räätälöidyn kotiohjelman, jonka voit tehdä milloin vain päivän aikana.